Sucré to manufaktura paryskich makaroników, wykwintnych francuskich ciasteczek.
Nasze produkty są na bazie surowców najwyższej próby. Wszystkie składniki i barwniki są w 100% naturalne. Makaroniki są wypiekane w naszej warszawskiej pracowni cukierniczej i nie są mrożone.
Sucre paryskie makaroniki to wykwintne ciasteczka, które tworzymy wyłącznie z naturalnych składników najwyższej jakości. Delikatna lekko chrupiąca skorupka z migdałowej bezy, a w środku najlepsza francuska czekolada, owoce, orzechy, a nawet kwiaty. Nasze smaki zaskoczą nawet najbardziej wymagające podniebienia. Świetnie sprawdzają się jako miły podarunek dla gości, a zarazem oryginalna dekoracja stołu.
Torty Sucré tworzymy z myślą o najbardziej wymagających podniebieniach. Delikatny biszkopt nasączamy naturalnymi syropami z owoców i nalewkami. Przekładamy je smakowitymi musami na bazie jedwabistych czekolad lub owocowych curdów. Każdy tort powstaje z dbałością o detale - nie tylko smakowe, ale również estetyczne.
Chętnie sporządzimy pełną, spersonalizowaną ofertę słodkości Sucré Pâtisserie i spotkamy się z Państwem podczas degustacji.
Zapraszamy do kontaktu i odwiedzenia naszych punktów stacjonarnych!
Punkty:
Warszawa: Galeria Mokotów, Klimczaka 5, Walecznych 74, Krakowskie Przedmieście 7, Rydygiera 13, Dobra 53, Jana Kazimierza 53A
Łódź: CH Manufaktura,
Poznań: CH Posnania
Nareszcie mamy cukiernie w Warszawie na najwyższym poziomie, gdzie ważny jest zarówno smak, jak i elegancki sposób zaprezentowania produktu
Pyszne! Idealnie odwzorowany smak paryskich makaroników- wspomnienia od razu wracają <3
Makaroniki pyszne i dorównują najlepszym francuskim :) na weselu zrobiły furorę - bardzo szybko zniknęły, a wielu gości spróbowało je po raz pierwszy :) dla mnie mogłyby istnieć tylko te jaśminowe!