Leonor Espinosa jest jednym z najlepszych szefów kuchni w kraju, jej propozycja gastronomiczna nie jest oparta na technikach, ale z dużą miłością, tak aby wyrazić swoją ekstrawertyczną i wesołą osobowość w każdym ze swoich potraw. Słynie z corvina tamales, lodów Kola Román i tuńczyka zapieczętowanych mrówkami kultowymi. Daj smak swojemu ślubowi z tym ekspertem z Cartageny , który obecnie prowadzi wyjątkową restaurację, produkt swojej kreacji, Leo i Misia.
Ta wspaniała kobieta i szef kuchni poświęca dużą część swojego życia kulturze kulinarnej i tworzeniu nowych trendów naszego dziedzictwa różnych wpływów historycznych z przybycia Hiszpanów do naszych dni, generując ważne dziedzictwo naszego kraju dla świata. Dlatego l ogra oferuje kolumbijską kuchnię wzmocnione wartości, uczucia, sztukę i emocje, uzyskane dzięki doświadczeniu ze społecznościami przodków w kraju. Skontaktuj się z nią, aby mieć wyjątkową i bardzo ekskluzywną propozycję kuchni na swoim weselu .