Eduardo Kohlmann Banquetes , lider w organizacji imprez wysokiego szczebla w Meksyku, od wielu lat serwuje koktajle, aperitify, kolacje, bufety, wesela, spotkania firmowe; opracowanie spersonalizowanego menu na każdą okazję. Sojusz z doświadczeniem i innowacjami osiągnął wyjątkową kulturę kulinarną i know-how, całkowicie dostosowany projekt do wyjątkowych i spektakularnych uroczystości. koordynowanie dynamicznego zespołu z wyobraźnią i kreatywnością, zdolnego zamienić zwykłą witrynę w coś niesamowitego. Eduardo Kohlmann Banquetes ma infrastrukturę i jakość niezbędną do zapewnienia spersonalizowanej uwagi w organizacji i obsłudze żywności i napojów.
Obecnie Eduardo Kohlmann Banquetes należy do Meksykańskiej Rady Event Professionals, która składa się z profesjonalnych ekspertów w dziedzinie usług. Każdy z członków rady ma aprobatę reszty grupy, a ta zgoda opiera się na bardzo surowych standardach: jakości, doświadczenia, kariery, profesjonalizmu, etyki, odpowiedzialności i uczciwości.
Byłem na weselu w San Miguel Allende 18 marca, gdzie serwowali bankiet.
Byłem bardzo zaskoczony, że ryba, której ledwo spróbowałem, była zła, tekstura była dziwna, a smak też, więc zjadłem tylko jeden kęs i zostawiłem. Dwie godziny później dostałem wysypki na twarzy i okropnego rozstroju żołądka, który zmusił mnie do opuszczenia imprezy i pozostania w łóżku przez cały dzień bez możliwości wyjścia z powodu biegunki, którą mi wywołała.
Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zdziwiony tą "nieostrożnością lub wypadkiem" z Twojej strony, ponieważ byłem na różnych imprezach, w których służyłeś, a jakość jedzenia zawsze wydawała się pierwsza klasa.
Chcę również wspomnieć, że obsługa ich kelnerów była świetna, szkoda, że nie mogłem cieszyć się przyjęciem z powodu szkód, jakie wyrządziło mi jedzenie. W przypadku jakichkolwiek komentarzy jestem Pilar García, a mój e-mail to pili.gari00@gmail.com
Najlepszą decyzją było zrobienie z nimi ślubu. Nie tylko jedzenie jest spektakularne, ale także obsługa i uwaga. Otrzymaliśmy najlepsze komentarze od wszystkich gości: „to pierwsze wesele, na którym jedzenie jest naprawdę gorące”, „menu pyszne”, „kelnerzy szukali nas do uzupełnienia drinków”.
polecam 10000000%
Miałem okazję być na 3 weselach, na których służył Kohlmann, i to jest spektakularne! Wiele osób uważa, że jedzenie nie ma większego znaczenia dla takiego wydarzenia, ale po wypróbowaniu bankietu Kohlmanna rozumiesz, jak naprawdę ważne jest, aby być dobrze serwowanym i dobrze nakarmionym!