Ciastko z dziurką, to pracownia cukiernicza prowadzona przez Annę Frelak. Z wykształcenia ekonomistka, z doświadczenia Account Manager, z zamiłowania cukiernik. Ania po latach porzuciła karierę w Agencji Reklamowej by robić to co kocha najbardziej. Piec. A piecze od najmłodszych lat. Wszystkiego co potrafi nauczyła się sama. Początkowo podpatrując babcię i mamę, następnie próbując swoich sił sama. Metodą prób i błędów wypracowuje smaki tortów oraz innych słodkości. Tak długo, aż będą idealne. Według niej tort nie może być jedynie dobry, musi być pyszny. Dlatego Ciastkowe smaki zachwyciły już nie jednego Klienta.
W naszej ofercie znajdą Państwo słodkości wykonywane z produktów najwyższej jakości. Przygotowujemy je w wersji glutenowej, bezgutenowej oraz wegańskiej. W każdy wypiek wkładamy całe serce, tak by efekt końcowy zachycił nie tylko oko ale i podniebienie. Naszym priorytetem jest Klient. Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie i staramy się odpowiadać na każde potrzeby Klienta.
Ciastko z dziurką to nie tylko torty, ale i tarty, cupcakes czy prezenty dla gości. Realizujemy zamówienia na każdą okazję. Wesela, urodziny, bankiety. Żadne zamówienie nie jest nam strasznie:)
Oznacz jako odwiedzone, zastrzeżone lub zostaw opinię, aby wziąć udział. Więcej informacji
Najpyszniejsze torty w Warszawie! A Ania to wspaniała osoba :)
Przepyszny tort weselny, 3 piętra i 3 różne smaki, każdy wyborny!
Torty zachwycają smakiem oraz walorami estetycznymi. Przy każdym zamówieniu spotkałam się z przemiłym oraz w pełni profesjonalnym i rzetelnym podejściem. Nie wyobrażam sobie już żadnej uroczystości bez tortu od Ciastka z dziurką :)