W Il Partycolare projektujemy i tworzymy usługi bankietowe, aby spełnić Twoje marzenia. Dbałość o szczegóły, dbałość o szczegóły, staranny dobór każdego składnika są codzienną podstawą naszych propozycji.
Bankiety i imprezy Partycolare od 2006 r. Z rąk szefa kuchni Alessandro Rausa mają jeden cel: uczynić każdą okazję wyjątkowym i szczególnym wydarzeniem, które zostanie zapamiętane.
Oferujemy usługi cateringowe i organizację całego wydarzenia dzięki zespołowi profesjonalistów, którzy pracują z entuzjazmem i pasją: monterzy, planiści ślubni, kwiaciarnie, barmani, projektanci światła, profesjonalne zespoły kelnerów.
Oferujemy szeroki wybór lokalizacji w Toskanii, w Lombardii starannie dobranych dla Ciebie.
Projektujemy i wdrażamy usługi bankietowe, aby zrealizować Twoje marzenia. Dbałość o szczegóły i staranny dobór składników PartyColare Banqueting & Events została założona w 2006 r. Przez szefa kuchni Alessandro Rausa i od tego czasu kieruje się jednym celem: uczynić każdą okazję wydarzeniem wyjątkowym i szczególnym, które zostanie zapamiętane.
Oferujemy usługi cateringowe i organizację całego wydarzenia, dzięki zespołowi profesjonalistów, którzy pracują z entuzjazmem i pasją: monterom, projektantom ślubów, kwiaciarniom, barmanom, projektantom światła i zespołom profesjonalnych kelnerów.
Oferujemy szeroki wybór wybranych obiektów w Toskanii i Lombardii
Nasz kawałek ciasta był spektakularny dzięki twojemu pięknemu i pysznemu ciastu !!
Dziękujemy bardzo za różnicę w dniu ślubu!
Absolutnie liczby 1! Gratulacje !!