Wymarzone Przyjęcie Weselne w otoczeniu gór i lasów?
Z radością zorganizujemy je również dla Ciebie. Z dala od zgiełku miasta, w miejscu gdzie można cieszyć się chwilą i czerpać z natury. Do dyspozycji naszych Gości oddajemy przestronną, niezwykle elegancką Salę Balową z możliwością ugoszczenie do 160 osób.
Niepowtarzalna atmosfera, o którą nasza obsługa troszczy się z niezwykłą starannością, sprawi że tego dnia poczujesz się naprawdę wyjątkowo, a Twoje wesele będzie perfekcyjne i niezapomniane. Szef Kuchni przygotuje pełne smaku dania, które będą stanowiły idealną oprawę dla Waszego przyjęcia. Dania tworzone na bazie lokalnych produktów, pieczołowicie dekorowane, elegancko serwowane – wszystko dopięte na ostatni guzik. A co najważniejsze dokładnie takie jak sobie to wymarzyliście.
W Czarnym Groniu to Młoda Para sama komponuje swoje idealne menu! Dobierając potrawy wg uznania tworzy niepowtarzalny zestaw i bez względu na dobór potraw cena pozostaje taka sama. Nad całą oprawa wydarzenia będzie czuwał doświadczony konsultant weselny, który wesprze Was swoim doświadczeniem oraz wiedzą na każdym etapie przygotowań. Zadbamy o każdy detal tak, abyście mogli podczas przyjęcia, jako nasi najważniejsi Goście, poświęcić całą uwagę sobie i swoim bliskim, ciesząc się wspólnie spędzonymi chwilami.
Menu Hotel **** & SPA Czarny Groń inspiruje do tworzenia niepowtarzalnych i eleganckich zestawów.
Para Młoda samodzielnie komponuje i dobiera swoje dania, tak by stworzyć indywidualny zestaw.
Wybór dań jest dowolny i nie wpływa na cenę – możecie stworzyć niezwykle wyszukane i eleganckie menu uroczystości.
Tradycyjnie podczas przyjęcia weselnego podajemy Gościom dwudaniowy obiad oraz deser, po obiedzie dostępny dla Gości jest bufet z zimnymi przekąskami. W trakcie trwania przyjęcia serwujemy trzy ciepłe kolacje.
Wśród naszych specjałów znajdziecie zarówno bardzo lubiane potrawy tradycyjne, jak i mniej znane min. Cappuccino z zielonego groszku z łezką śmietany, Fileta z sandacza z sosem z boczniaków, chrzanowym puree i brokułami, Polędwiczkę wieprzową wellington z sosem rozmarynowym i grillowanymi warzywami, czy Wołowinę po burgundzku z czosnkową grzanką, a także Parafit waniliowo-cynamonowe z sosem malinowym.