Ana Foster Chocolates, ze średnią produkcją 60 tysięcy cukierków i czekoladek miesięcznie, ma zawsze na celu wprowadzanie innowacji zarówno w smakach, jak i formach.
Jakość i innowacja to dwie główne cechy pracy Ana Foster, która nie rezygnuje z używania zawsze najlepszego surowca i najlepszych technik konfekcjonowania czekoladek. Zawsze staraj się eksperymentować i tworzyć nowe kombinacje smaków, tekstur i kształtów.
Poznaj słodycze, zaplanuj swoją degustację tak szybko, jak to możliwe i zagwarantuj słodycze i czekoladki o smaku i wyrafinowaniu na weselu w Rio de Janeiro.
Najlepsze słodycze, jakie w życiu jedliśmy! Wszystkie słodycze są piękne, nasze usta już ślinią się od samego patrzenia i bardzo, bardzo pyszne. Chcę teraz cukierka Ana Foster na każdym rodzinnym wydarzeniu
Jak nie kochać słodyczy Any???
Oprócz tego, że są piękne, są pyszne. Zamknęliśmy słodycze naszego ślubu, ale z pewnością wezmę Anę do swojego życia.
Wspaniała obsługa, super profesjonalistka z Tatiany, która przyjęła nas bardzo dobrze.
Super polecam słodycze i czekoladki i do tej pory znajdują się na naszej liście ulubionych dostawców!
Dziękuję za uwagę i pomoc.